piektdiena, 2009. gada 2. oktobris

Domnul Vasile este un rock star.


-Kāpēc Latvija ir labākā valsts pasaulē?
Tāpēc, ka pat vismazākajā Rumānijas ciematiņā tu satiksi vēl vismaz divus latviešus, kuriem arī nav ne mazākās nojausmas ko viņi šeit dara.c(:
Un jā es esmu dikti dikti slinka rakstītāja un blogotāja.
Nu pagājis jau mēnesis kopš esmu Rumānijā, bet jūtos tā it kā būtu pagājušas pāris dienas. Laiks gonko nežēlīgā ātrumā. Tātad ko Madara&co ir iepazinusi Septemberī:
Mans un Sigmāra mīļākais nacionālais rumāņu ēdiens atrodas makdonaldā un viņu sauc čīzburgers. Nē, nopietni rumāņu virtuve ir diezgan pabriesmīga, visādi gaļas mikšļi ar traki dīvainiem dārzeņiem nebūt nav tik garšīgi kā tiem vajadzētu būt. Un tas, ka viņi ēd tikai un vienīgi baltmaizi manai jūtīgajai latvieša dvēslei ir pilnīgi kliedzošs moments. Un ja taisaties pasūtīt restorānā svaigu gurķīšu salātus varat sagaidīt marinētus milzu gurķus.
Meietenes nebrauciet copēt puišus uz Rumāniju, ja nu vienīgi jums patīk mazi itāļu reperi kurus sauc Vlads. Vidējais rumāņu pusis:
Augums: 1,68 (can I get a hollla?)
Svars: 80- 200kg
Acu krāsa: Mell
Ģērbšanās stils: Ali G+Eminem+pornstar from the 60ties
Kopsavilkums: Verī nais, how much?
Rumāņu valodas stundas ir interesantas, bet liek manām smadzenēm vārīties. Bet ir to vērts, jo palēnām sākam sarunāties pa rumāniskam un vissforšākais topa vārds mums tagad ir scorpie. Don't be a nerd, just google it.
Āaa un iesaku visiem geekiem sākt skatīties Robot chicken (thanks Tony) it's hilarious.
Esam nolēmuši veidot arī pāsi savu filmu, kuras žanrs būs zombijlove storij. Suit up mister, cuz we're goin fishin for some filmstars.
+Es, Fēliks, Sigmārs un Eli dosimies uz Bukaresti, lai piedalītos Miley Cyrus Superstar searchā. It's our big chance to be Fabolous.
Pabijām arī Oktoberfestā iekš lielās Aradas. Totally awsome, bija arī superīgākā grupa un vienvārdsakot party till the mornin' (kas patiesībā notiek katru pirmdienu, trešdienu, piektdienu un nedēļas nogali; otrdienas&ceturtdienas tiek jūtīgi veltītas How I met your mother)
Virs manas gultas dzīvo Svētā Marija Terēze, ir plāns viņu aizvietot ar Spiderpig.
Nākamnedēļ dodos uz Predeal (beidzot) uz on-arrivalu:) Ceru satikt kādu lāci&pundurpingvīnus&ja būšu dikti veiksmīga tad iespējams pat nacionālo vampīrkazu.
Lav ja all bek home;)
Mēneša dziesma= Lollypop param pam pam.
Mēneša pantiņš= Ich bin auslander und sprechen nicht gut deutsch, ich bin auslander und sprechen nicht gut deutschbitte langsam bitte langsam, bitte sprechen sie doch langsam, ich bin auslander und sprechen nicht gut deutsch. (Dziedāt gribētājiem jāpievieno meldiņš no If you're happy and you know it clap you're hands)
Top filma=Eiss Ventura
Mēneša voluntieris=Fēliks

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru